Idén a zöld színen kívül a púderrózsaszín a legnépszerűbb. Szereted ezt az árnyalatot?
A képz

őművészetben, divatban és a lakberendezésben is nagyon megy most a rózsaszín, de ne ijedj meg, nem kell túlzásokba esni, nagyon ízléses enteriőröket lehet összehozni a szín használatával.
Cikkünkben megmutatjuk, hogyan teheted ezt meg, és hogyan alkothatsz meg egy remek, egyedi enteriőrt, ami teljesen egységes, és nincsenek mindenféle zavaró tényezők.

Sokan a túldekorált, pink árnyalatokban úszó otthonokra asszociálnak a rózsaszín hallatán, pedig erről szó nincs! Remekül passzol a szín a skandináv letisztultsághoz és a pasztelles, minimalista lakberendezéshez is, de a klasszikus stílusokat is fel tudja dobni! Akár teljes falon is alkalmazhatod, mint a fenti képnél, de kis kiegészítők formájában, foltokban is működik..Kiss Béla

Ha tetszik a szín, és ez a letisztult stílus, akkor könnyedén otthonodba viheted, azonban egy kis gondoskodásra van szükség, hogy működjön a látvány.
Először is, rendet kell tartanod otthon.
Másodszor pedig, oda kell figyelned az apró, kilógó részletekre, amik sokszor tönkretehetik az enteriőrt. Ilyenek például a rendezetlen kábelek vagy egy csúnya radiátor.

A ronda fűtőtestet nehéz elrejteni, de ne aggódj, tudunk egy szuper megoldást, ami egészségesebb, hosszú távon költséghatékonyabb és sokkal, de sokkal esztétikusabb!

Nézz végig az eddigi képeken… Mi a közös bennük (a rózsaszínen kívül)?

Mindegyiken találsz faliképeket. Mi imádjuk a művészetet, a szép festményeket, a fotókat, úgyhogy nagyon szeretjük a nappali vagy a háló falát is ilyenekkel díszíteni. Sokkal összeszedettebb és személyesebb lesz tőlük egy otthon. De mit szólnál, ha faliképekkel fűthetnél radiátor helyett?

A Heat4All kínálatában a faliképek infravörös fűtőtestek, így nem melegítik fel a levegőt, csak a falat és a körülöttük levő tárgyakat. Ez frissebb, egészségesebb páratartalmú levegővel jár, kevesebb porral, így jobb közérzettel. Olyan érzés, mintha a nap sugarai simogatnák a bőrödet!

És akkor még nem beszéltünk a designról! Mint említettük, az elegáns rózsaszín enteriőrök csak a letisztult környezetben működnek. Képzeld el, hogy megszabadulhatsz a csúnya radiátortól, sőt akár ki is használhatod a helyét, pakolhatsz is oda, ha szeretnél. Akárhogy is, most már elég lesz egyetlen fali panel a szobába, és meg is van az melengető infrafűtés.

Ha teljesen egyedi otthont szeretnél, akkor hozz nyugodtan saját képet, de számos megoldás közül választhatsz galériánkból is.

Akár egy rózsaszín képet is. ?