• EXKLUZÍV DESIGNFŰTÉSEK AUSZTRIÁBÓL
Ügyfélszolgálat +36 30 716 1711
Címünk 1119 Bp, Fehérvári út 89-95.

Rólunk

„Szenvedélyünk az innováció és a design. Ráadásul a kettő nem zárja ki egymást.”

ALAPÍTÁS

A Heat4All Vertriebs GmbH-t 2013-ban Bécsben alapítottuk. Besorolásunkat tekintve a Heat4All márka az exkluzív és prémium minőségű infravörös fűtések közé tartozik.

KÜLDETÉSÜNK

Mi a Heat4All-nál hiszünk abban, hogy a megfizethető Minőség-Innováció- Design-Ár kategóriában a legversenyképesebb piaci szereplők vagyunk Európa-szerte. Küldetésünk sikerének bizonyítéka elégedett ügyfeleink növekvő száma.

MINŐSÉG ÉS GARANCIA

Fűtéseinket az osztrák és német piac igényeihez és elvárásaihoz igazodva tervezzük és
gyártjuk Ausztriában a Rudolf Koller Manufaktúrában (Vitis, Alsó Ausztria).

A környezetvédelem, energiatakarékosság és tisztaság elsőrendű számunkra, ezért fontosnak tartjuk, hogy kizárólag első osztályú (német és osztrák alkotóelemek), tartós anyagokból alkossuk meg fűtőpaneljeinket. Szakértelmünknek és magas gyártási és technológiai színvonalunknak köszönhetően fűtéseinket 30 év szolgálatnál is hosszabb időre tervezzük!

A minőséget garantáljuk! Generációs fűtéseinket piaci bevezetésük előtt már 6 hónappal 24 órás non-
stop tesztüzemben
vizsgáljuk, mely lehetővé teszi, hogy több éves működést előre lemodellezhessünk és megfelelően kiértékeljük. Ez a teszt üzemmód sosem ér véget, folyamatos.

Fűtéseink minősítése és vizsgálata Németországban történik. Fűtőpaneljeink megfelelnek a legmagasabb német minőségi elvárásoknak (mely szigorú követelményei meghaladják a hatályos Európai Uniós minőségi előírásokat) ezzel fűtéseinket előkészítjük a szigorodó jövőbeli
irányelveknek való megfelelésre is.

PIACI EREDMÉNYEK

Márkánk Európa több mint 18 országában rendelkezik képviselettel. Termékeinket és piacunkat folyamatosan fejlesztjük, ennek köszönhetően márkánk piaci részesdését az értékesítési eredmények alapján Ausztriában 11-12% közöttire prognosztizáljuk.

2017-es eredményeink 27% feletti stabil növekedést jeleznek előre a teljes európai piacon előző (2016) üzleti évünkhöz képest.

Márkánk népszerűségét a megbízhatóságnak, a minőségnek, a rugalmas design-nak és a szolgáltatásunk színvonalának tulajdonítjuk.

Szlogenünk a „Nice to heat you…” mindenkit megszólít és magába foglalja elkötelezettségünket küldetésünk iránt.

A Heat4All termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a CTW Hungária Kft.

KERESS MEG MINKET

Kérdésed van? Ajánlatot szeretnél? Fordulj szakértő csapatunkhoz az infrafűtéssel kapcsolatos minden kérdéseddel, készséggel állunk rendelkezésedre!

BEMUTATÓ TERMÜNK: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. Multiplaza irodaház.

Bejelentkezés szükséges! +3630 716 1711